Facebook Instagram

Säännöt lainaajille

 

  1. Jäsenyys on henkilökohtainen. Vaatelainaamo Mallaamolla on oikeus tarkistaa jäsenen henkilöllisyys ennen ensimmäistä lainauskertaa ja tarvittaessa myös myöhemmin.
  2. Jäsenet voivat lainata kaksi tuotetta maksimissaan 3 viikon laina-ajalla. Lisäviikon hinta on 10 euroa. Jäsen voi palauttaa ja uusia lainat myös viikon tai kahden viikon välein.
  3. Kertalaina sisältää kaksi tuotetta 1 viikon laina-ajalla. Lisäviikon hinta on 10 euroa, joka veloitetaan mikäli tuotteita ei palauteta ajoissa viikon sisällä. Ota yhteyttä mikäli palautus viivästyy.
  4. Jäsenet pitävät yhdessä huolta Vaatelainaamo Mallaamon vaatekaapista. Vaatteet palautetaan laina-ajan päättyessä täysin huollettuina (pestyinä, silitettyinä ja kaikki napit yms. paikallaan) Vaatteet on pestävä hajustamattomilla pesuaineilla. Noudatathan saamiasi hoito-ohjeita.
  5. Mikäli jäsen aiheuttaa vaatteelle/asusteelle vahinkoa, on jäsen velvollinen maksamaan tuotteen lunastushinnan. Näissä tilanteissa ole yhteydessä Vaatelainaamo Mallaamon henkilökuntaan.
  6. Asiakas voi halutessaan lunastaa tuotteen itselleen. Hinta riippuu tuotteen hankintahinnasta ja kunnosta. Kysythän hintaa henkilökunnalta.
  7. Vaatelainaamo Mallaamo pidättää kaikki oikeudet muutoksiin (esim. sääntöjen, hintojen tai aukioloaikojen muutokset).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *