Facebook Instagram

Mallaamo toistaiseksi suljettu koronatilanteen takia

Hei kaikki ihanat jäsenet ja muut asiakkaat!

Vallitsevan koronavirustilanteen myötä Vaatelainaamo Mallaamo on suljettu toistaiseksi.

Yksityisten käyntien varaaminen on ehdottomasti mahdollista, olethan meihin yhteydessä sähköpostilla info@mallaamo.fi tai täällä instagramissa, niin sovitaan järjestelyistä. 

Kaikki tällä hetkellä lainassa olevat vaatteet voi pitää veloituksetta lainassa Mallaamon avautumiseen saakka. Mikäli jäsenyytesi päättyy seuraavan kuukauden aikana, voit myös pitää vaatteita lainassa. Sitä odotellessa kannustamme teitä jakamaan kaikkien piristykseksi kuvia Mallaamon vaatteet päällä, jotta ihana yhteisömme pysyy hengissä. Haluamme ajatella positiivisesti ja tämä hetki on kaikille hyvä mahdollisuus miettiä tulevaisuuden suuntaa, sitä myös me aiomme tehdä! Tällä hetkellä jäsenyyksiin on mahdollista hankkia jatkoa sähköpostin kautta, tarjoamme kaikille jatkon lunastaneille korulisän kaupan päälle koko jäsenyyden ajaksi. Pidämme teidät ajantasalla ja näemmehän taas, kun Mallaamo avaa ovensa! 

17.3. Essi & Vilma

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *