Facebook Instagram

Mallaamo toistaiseksi suljettu koronatilanteen takia

Hei kaikki ihanat jäsenet ja muut asiakkaat!

Vallitsevan koronavirustilanteen myötä Vaatelainaamo Mallaamo on suljettu toistaiseksi.

Yksityisten käyntien varaaminen on ehdottomasti mahdollista, voit tehdä varauksen kätevästi varauskalenterista https://slotti.fi/booking/vaatelainaamomallaamo/

Kannustamme teitä jakamaan kaikkien piristykseksi kuvia Mallaamon vaatteet päällä, jotta ihana yhteisömme pysyy hengissä. Haluamme ajatella positiivisesti ja tämä hetki on kaikille hyvä mahdollisuus miettiä tulevaisuuden suuntaa, sitä myös me aiomme tehdä! Tällä hetkellä jäsenyyksiin on mahdollista hankkia jatkoa sähköpostin kautta, tarjoamme kaikille 30.4. mennessä jatkon lunastaneille korulisän kaupan päälle koko jäsenyyden ajaksi. Pidämme teidät ajantasalla ja näemmehän taas, kun Mallaamo avaa ovensa! 

17.3. Essi & Vilma //päivitetty 9.4.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *